• Pro firmy
  • O nás
  • Reference
  • Realizace
  • Dotace
  • Aktuality
  • Kontakty

Proč bych si měl pořídit fotovoltaiku na rodinný dům ?

Úspora nákladů na energii: Po instalaci fotovoltaického systému se budete moci spoléhat na vlastní zdroj elektřiny a snížíte své náklady na energii. Pokud váš systém produkuje více energie, než co spotřebujete, můžete prodávat nadbytečnou energii zpět do sítě a snížit tím své měsíční účty.

Snížení emisí uhlíku: Fotovoltaické panely jsou čistým zdrojem energie, který neprodukuje emise uhlíku a jiných škodlivých látek, které způsobují znečištění ovzduší a klimatickou změnu.

Zvýšení hodnoty nemovitosti: Instalace fotovoltaického systému může zvýšit hodnotu vaší nemovitosti, protože potenciální kupci budou mít zájem o nízké náklady na energii a čistý zdroj energie.

Snížení závislosti na fosilních palivech: S vlastním zdrojem energie z fotovoltaiky se můžete spoléhat méně na fosilní paliva a snížit tak svou závislost na nejistých a nestabilních trzích s energiemi.

Investice do budoucnosti: Investice do fotovoltaického systému je dlouhodobá investice do budoucnosti, která vám může ušetřit peníze v dlouhodobém horizontu a přispět k udržitelnějšímu světu.

Je však třeba mít na paměti, že návratnost investice do fotovoltaiky se může lišit v závislosti na místních podmínkách, jako jsou klimatické podmínky, velikost systému a ceny energie v dané lokalitě.

Další aktuality

Dny nářadí

Dne 18. dubna 2024 jsme se zúčastnili prezentace dodavatelských firem, které si pro své zákazníky pečlivě vybírají Stavebniny DEK. Pořádaná akce „DNY NÁŘADÍ“ se uskutečnila

Rodinný dům 7,38kWp FVE

Prohlédneme – naplánujeme –  kompletně zrealizujeme. Přesně tak probíhala i instalace FVE v Nýřanech u Plzně, kam jsme vyjeli hned na začátku tohoto pracovního týdne. Samotná

Dotace na fotovoltaiku jen tak nevyschnou

  Zajímavý článek o solární tématice vyšel 2.4.2024 v Hospodářských novinách. Viktor Votruba popisuje situaci s dotacemi, které byly České republie poskytnuty v rámci Modernizačního

Rodinný dům 5,74kWp FVE

Naše služby poskytujeme po celé České republice a tak jsme hned po velikonočních svátcích vyjeli montovat do Středočeského kraje. V 8h začal náš montážní tým

Nechte vše na nás - poradíme, vysvětlíme

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.