BayWa r.e. alpine hut event

Ve středu 19.6.2024 se naše společnost Sunus s.r.o. zúčastnila akce konané naším obchodním partnerem společností BayWa r.e.
Večerní akce konaná v srdci Bavorska na krásném mnichovském místě „von Alm das Beste“ nesla název BayWa r.e. alpine hut event.
Na toto setkání bylo pozváno 500 lidí z 11 evropských zemí a Sunus byla jedna ze dvou společností, které byly z ČR pozvány.
Celá večerní akce se nesla v přátelském a příjemném duchu doprovázena hudbou, rautem s bavorskými specialitami a nápoji.
Jedním z bodů celého večera bylo promítání evropského šampionátu ve fotbale na velkoplošné obrazovce. Tato událost stmelila mnoho uchazečů a byly navázány rozhovory lidí z různých zemí Evropy.
Jsme velice potěšení, že jsme se mohli této krásné akce zúčastnit a upevnit tak vztahy s našimi obchodními partnery a držet krok s novými trendy a produkty týkající se odvětví solární energie, tak abychom mohli našim klientům poskytovat nejmodernější řešení týkající se našich produktů.
Červen
2024

Další aktuality

Huawei Digital Power Summit Prague

Firma Huawei na tomto setkání (2.10.2024), které bylo pro všechny instalační firmy v ČR, představila svou novinku v oblasti FVE. Představení novinky na rezidenčním trhu

Je důležité mít přehled

Instalace fotovoltaických elektráren je od našich klientů stále nejvíce žádanou realizací. Na našich webových stránkách Vám pravidelně a přehledně aktualizujeme: počet našich klientů 721 počet

235 panelů pro zemědělskou výrobu

Od 10. září 2024 jsme začali instalovat fotovoltaickou elektrárnu na jedné z budov společnosti Hvozdecká zemědělská. Přípravy realizačního týmu na samotnou instalaci, ale začaly probíhat

Orientační nabídka ve vteřině

Stačí vyplit pouze Vaše jméno a e-mail. Následně Vám bude ihned zobrazena cenová nabídka.

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.

Nechte vše na nás - poradíme, vysvětlíme

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním osobních údajů.